A sikeres alakformálás második lépése

2016.01.06 14:49

Napi mottó:

„Csak kell itt egy póninak is lennie!”

Aki olvasta Szabó Péter Állj félre a saját utadból című könyvét, az talán már találkozott ezzel a mondattal. Egész biztos meg fogom taláni a pónit, ez tuti!

A héten 100 gr ch-os napokat tartok rávezető diétaként. 

A tegnapi napom ezzel a vacsival zárult: sült zeller, sült cékla zöld salátával és pirított lenmaggal megszórva. 

További diétás, alakbarát recept ötletek: ITT

A mai napom 40 perc láb + 40 perc kardió edzéssel indult. A láb edzés egyáltalán nem esett jól, de összeszorítottam a fogam és végig csináltam, aztán ezt pihentem ki 40 perc alatt a futópadon. 🙂

Az étrendemet, edzéseimet és a céljaimat napi szintre lebontva kis kihagyás után (ünnepek alatt ellógtam a dolgot) továbbra is vezetem.

Ahogy az előző bejegyzésemben is írtam, nálunk ez edzőteremben a létszám növekedésével látszik, hogy sokan megkezdték a szilveszterkor tett alakformálásra vonatkozó fogadalmak megvalósítását. Gondolom ez más edzőteremben is így van. 

Sokan tesznek Új évkor olyan fogadalmat, hogy: „na majd most, majd ebben az évben egész biztosan lefogyok” de aztán ugyanúgy csinálnak mindent és végül így ugyanazt az eredményt fogják kapni. Se fogyás, se formálódás. 

Ha más eredményt szeretnél, mást kell tenned!

A legtöbb ember nem tudja, hogy hol hibázik a dolog, mint ahogy anno én sem tudtam miért nem fogyok, amikor minden nap 2 csomag jó reggelt kekszet ettem meg, hiszen az egészséges és hát délig tartó lendületet ad, nem igaz? Akkor egész biztosan csak jó lehet. Aztán az akkori edzőm rávilágított néhány pontra az étkezésemben és rájöttem, hogy a reklámok teljesen félre vittek. 

Ha nem akarsz feleslegesen diétázni, edzeni, akkor ki kell szűrni a gátló tényezőket, melyek megnehezítik a célod elérését.

Mit kell ehhez tenned? Kezd el figyelni önmagad és tedd tudatossá táplálkozásod és az edzésed.

Erre a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer, ha elkezded vezetni, hogy mikor mit eszel és mennyit, milyen típusú edzéseket végzel és mennyi ideig, akkor hamar megmutatkozik, hogy eddig milyen szokások, tévhitek, lelki programok akadályoztak céljaid elérésében. 

Ha egyedül nem megy érdemes legalább az elején, az induláshoz szakértő tanácsát kérni. 

Hogy hogyan segít Neked a Táplálkozás és edzésnapló a céljaid elérésében, a hatékony és sikeres alakformálásban, olvass tovább ITT.

Már csak 3 napig tudsz jelentkezni a január 11-én induló Hozd magad formába 6 hét alatt ONLINE programra!

Ha még nem tudtál dönteni, nézd meg ITT a résztvevők elért eredményeit és véleményeit a programról

Ne maradj le róla, ha most jelentkezel még egy Fitten-pozitívan hímzett törölköző és egy BioTechUSA shaker is a Tiéd lesz!

Részletekért kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?