3 napos edzésterv/hát-láb nap

2018.02.19 15:41

3 napos edzésterv/hát-láb nap

 

Ismered az érzést, amikor vasárnap az egyetlen nap. amikor végre nem kellene fél 6-kor kelned, tudnál egy picivel többet aludni? 

És neeeem, nem is kelsz fél 6-kor, helyette negyed 6-kor kelsz a szomszéd kutya ugatására és arra, hogy veszettül kaparja az ajtót, egészen 1 órán keresztül, amikor elhallgat, de neked már esélyed sincs visszaaludni. Sebaj, próbáljuk újra, majd következő vasárnap kialszom magam. :)

A szombatom elég sok munkával és lakás rendezéssel telt, egy percet sem unatkoztam. A vasárnap volt a pihenésé, kis Zével kirándultunk a Normafánál, és fogaskerekűztünk. Ragyogóan sütött a nap, így kis Zé úgy gondolta napszemüveget húz, ami jó lesz a pókemberes sapka mellé. Szerintem nem passzolt, de nem volt hajlandó levenni. :)

Hétvégén ebédre csirkemell készült sült céklával és répával, desszertnek pedig palacsintát sütöttünk, amit kis Zé cukormentes lekvárral, én pedig proteines túrókrémmel töltve ettem meg.

A palacsinta zablisztből, növényi tejjel, eritrittel, kókuszzsíron sütve, maximálisan fitt verzióban készült. :)

Sokan kérdezik, hogy mikor lazítok? Annyi mindent csinálok, annyi mindenben részt veszek, folyamatos pörgés van körülöttem, hogy kevés időm jut a tényleges pihenésre. Igen, ez valóban így van, de éppen ezért kelek egy órával korábban, mert a nap első órája teljes nyugalomban az enyém. 

Ilyenkor elkészítem a tojásrántottámat, a kávémat, nyugodtan megreggelizem, amíg a gyerek alszik, és önismereti könyveket olvasok. Ebben az egy órában regenerálódom igazán, még ha keveset alszom, akkor is. Ráhangolódok a napra, feltöltöm a lelkem. 

A héten újabb edzéstervet tesztelek, ezúttal egy 3 naposat. 

Délelőtt a személyi edzések után megcsináltam az első napot: hát-láb edzés volt a mai. 

 

3 napos edzésterv/ hát-láb nap

 

- bemelegítés: 10 p laza kardió + hengerezés + átmozgató gimnasztika

- széles lehúzás tarkóhoz 4x14

- hypernyújtás 4x20

- szűk lehúzás mellhez 3x14

- csigás evezés ülve 3x14

- 5 perc taposás

- combfeszítő gépen 4x15 fél perces pihenővel

- combtávolító gépen 4x20 fél perces pihenővel

- fekvő combhajlító 4x15 fél perces pihenővel

- kitörő lépés súlyzóval 3x30 fél perces pihenővel

- 20 perc intervall kardió futópadon

- nyújtás

 

Ez a hetem ismét nagyon sűrű lesz, holnap egész délután a Life tv-vel forgatunk, és a fix edzések, online munkák mellett, készülök hétvégére a Fitt táplálkozási alapok előadásra is, amit már nagyon várok. :)