4 hét alatt 4 kg mínusz

2014.03.19 10:07

 

Sok visszajelzést kapok, hogy jónéhány kisgyeremekes anyuka, és az anyaság előtt álló fiatal lányok is csinálják velem együtt a diétás étrendet, felveszik az edzőcipőt, hetente 3-4 akár 5 alkalommal is edzenek.

Tegnap már részeredményeket is kaptam egy kisgyermekes anyukától: 4 hete a sporttáplálkozás alapelveit követve étkezik naponta 6x, hetente 4-5 alkalommal eljár edzeni, egyáltalán nem éhezik, van energiája, és 4 hét alatt 4 kg-ot fogyott. A cél számára 8-10 kg mínusz, azaz hogy nyárra formába hozza magát, mindezt tartósan és éhezés nélkül.

Biztosan állíthatom, hogy ez sikerülni fog neki! Elszánta magát, tudja mi a célja, kitartó, és ennek meg is van az eredménye!

Nagyon büszke vagyok rá! :)

 

-bemelegítés: átmozgató gimnasztika

-guggolás súllyal (2x4 kg) 6x 30

-csigás popsi gyak. 6x30-30

-lábtoló gép 4x 30

-lábemelés oldalra lábsúllyal 4x30-30

-combfeszítő gépen 4x30

-combhajlító gépen 4x30

-ülő vádli gépen 4x15

-nyújtás

Tegnap este végig csináltam ezt a  lábedzést. Régebben már említettem, hogy a lábazás enyhén szólva nem tartozik a kedvenceim közé. Most azonban, hogy napról napra, hétről hétre látom a tényleges változást magamon, a formámon, egyre jobban élvezem. Ezek az eredmények pedig további motivációt és kitartást adnak a következő 6 hétre, mind a diétához és az edzésekhez is.