Almás pite fitnesz módra gluténmentesen

2016.11.04 14:34

A héten őszi szünet volt az oviban, így hétfőn délelőtt elutaztunk a nagyszülőkhöz vidékre és csak tegnap este jöttünk haza. Kis Zé egész héten le sem szállt a nagymamáról, nagypapáról, segített palacsintát sütni, fát vágni, csipkebogyót szedni, kirándultunk az őszi erdőben, kavicsokat dobáltunk a vízbe és sokat játszottunk.

33 év alatt még nem sikerült leesnem otthon anyuéknál a lépcsőn (gyerekként sem), most bepótoltam a lemaradást rögtön 5 lépcsőfokkal végig pattogva a jobb könyököm. Múlthéten a szám repedt fel, erre a hétre egy könyöksérülés, kíváncsian várom a következő hetet 🙂

Az elutazás miatt az edzésekben teljesen felborult a heti terv, a hétköznapokat eddig túlnyomó részt a regeneráció jellemezte, azaz idáig a héten nem edzettem semmit. Holnapra egy láb, vasárnapra pedig egy felsőtest edzés van tervben, a kardió ezen a héten sajnos elmarad. 

Az étrendre figyeltem a nagyszülőknél is, nemigen volt elcsúszás, mától viszont teljes mértékben visszatértem az itthoni kajához.

Mai étrendem: 

reggeli: almás-fahéjas zabkása + Energy Hawaii Spirulina

A Hawaii Spirulina azoknál az energetikai pályáknál fejti ki jótékony hatásait, amelyek elősegítik a teljesítőképesség fokozását és a szervezet regenerálódását: máj, epehólyag, szívburok, gyomor és lép-hasnyálmirigy. Optimalizálja a táplálék előrehaladását a bélrendszerben, fokozza a telítettség érzését, segít ellenőrzés alatt tartani a testsúlyt és támogatja az izomzat természetes felépítését, hozzájárul a vércukorszint stabilizálásához. 

A spirulina a szervezet számára könnyen felhasználható ásványi anyagok, vitaminok és tápanyagok forrása. Serkenti a nyirokrendszer működését, hatékonyan lebonjta a méreganyagokat, és természetese úton kiválasztja a toxinokat a szervezetből. 

Különösen előnyös munkahelyi terhelés, stressz és megerőltető sportteljesítmény esetén. 

Tízórai:kókusztejes kávé + BioTechUSA Zero Bar fehérje szelet

Ebéd: ropogós szezámmagos bundában sült csirkemell csíkok grillezett zöldséggel

Uzsonna: 1 szelet almás pite fitnesz módra gluténmentesen

Hozzávalók 6 szelethez:

– 1 nagyobb alma 

– 50 gr mogyoró finomra őrölve

– 3 tk. dmBio extra szűz kókuszzsír

– 40 gr kókuszliszt

– 1 tk. őrölt fahéj

– 3 ek. dmBio méz

Elkészítés:

Az almát tiszítsd meg, hámozd meg és bébi alma reszelőn reszeld le, vagy egy turmixgép segítségével pürésítsd, a lényeg, hogy szósz jellege legyen. Egy tálban keverd össze az összes hozzávalót, ha túl száraznak érzed a tésztát, akkor adj hozzá egy kevés növényi tejet, én kókustejet használtam. Jól formázható masszát kell kapjál. Egy kisebb tepsit bélelj ki sütőpapírral, és egyenletesen nyomkodd bele az almás tésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 25-30 percig. 

Tipp: a tésztához keverhetsz egy adag vaníliás BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjport, ezzel megemelve a süti fehérje tartalmát. Ilyenkor egy picivel több növényi tejre lesz szükséged. 

A vacsorám pedig főtt tojás lesz salátával és pirított magvakkal.

Fitt menü FittAnyu ajánlásával az Avokádó Ételmanufaktúránál!

Novemberen BioTechUSA ajándékkal! Zero Bar szelettel vagy Iso Whey Zero fehérjeporral!

Nézd meg az étlapot és rendelj! KATT. A KÉPRE

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, katt. a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?