Boldog Karácsonyt :)

2014.12.24 20:35


Ma nincs szakma, nincs diétás ételrecept, alakformáló gyakorlat, zsírégető trükk a karácsonyi plusz kilók és beigli mérgezés ellen, ma nincs, erre a részre ma én is kiraktam a zárva táblát. :)

Mindenki egyen, igyon, érezze jól magát, nevessen sokat, szeresse azt aki körülötte van, és azt is, aki éppen nincs! :)


Délelőtt még a karácsonyi főzőcske előtt, elmentem az edzőterembe, -  nem tudtam kihagyni - megcsináltam egy váll-bicepsz edzést.

Aztán irány haza, mert a gyerkőc ébred a délelőtti alvásából, és indul a karácsonyi napunk. Ez a második karácsonya a kis makinak. Tavaly még csak 4 hónapos volt, így kevésbé érdekelte a dolog, na de most!

Kora délután, amíg a férjem feldíszítette a fát, mi sétáltunk egy nagyot a faluban a ragyogó napsütésben. Mire hazaértünk, állt a karácsonyfa, alatta az ajándékok. A gyerkőc berohant, és azonnal neki esett a csomagoknak, majd együtt bontogattunk tovább.

A sorrend most egy kicsit felcserélődött, előbb örültünk annak, amit a fa alatt találtunk, kijátszottuk vele magunkat, majd utána gyorsan összedobtam a kaját is.

Fügével töltött pulykamellett ettünk diós bundában sülve, én édesburgonyás rizzsel, a fiúk pedig krumplipürével.

Utána jött a reform gesztenyés beigli (teljes kiőrlésű tönkölylisztből, eritrittel édesítve), és anyának az epres proteines szaloncukor. Természetesen a fiúknak van itthon Milka szaloncukor is, de az a fiúké, nem ér rájárnom :)

Aztán lazulás a nappali közepén, egymás hegyén-hátán tobzódva a szokásos módon, játék, brümmögés, békaügetés, Jégkorszak a tv-ben, fürcsi, gyerek alvás.

Holnap folyt. köv. anyuéknál.


Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)

Írd meg kérdésed, véleményed

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása