Brutál popsi gyakorlat

2014.11.11 11:27


A tegnapi napot éppen csak túléltem az éjszakai óránkénti ébredések miatt, estére már nagyon készen voltam. Most éjszaka csak 1x kelt fel a gyerkőc, így a szemem alatti "szépséges" karikák is némileg halványodni látszanak, na erre persze rásegít egy kis alapozó, és szemkörnyék ápoló is.


Délelőtt a heti első lábedzéses napomon teszteltem egy új popsi formáló gyakorlatot. Ultra brutál, legalábbis én eléggé kilettem tőle. :)

Nem kell hozzá más, csak egy pár súlyzó (én kezdésnek 2x7kg-val végeztem a gyakorlatot) és egy pad.

Egy kitörés a pad előtt, majd rögtön a másik lábbal padra lépés úgy, hogy közben nyújtva megemel a láb hátra, és vissza le, kitörés, kiinduló helyzet. A tuti hatás érekében, érdemes még a padon megemelt, hátra nyújtott láb esetében ráfeszíteni farizomra.

4x10-et csináltam lábanként egymás után, azt hiszem, ezt holnap érezni fogom. :)


Délután Márton napi felvonulás lesz a faluban, ahova tervünk szerint kimegyünk a gyerkőccel, megnézzük az ovisok műsorát, és társadalmi életet élünk. :)

Holnapra készülök lelkileg, mert a gyerkőcnek következik egy kötelező oltás, és nagyon rossz érzés látni, hogy megszúrják, úgyhogy délután még tréningelem magam egy kicsit erre is.


Írd meg kérdésed, véleményed

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Oszd meg ismerőseiddel