Egy combformáló gyakorlat

2016.09.25 07:28

Kis Zé csütörtök este levelet írt a Jézuskának. Csak arra lettünk figyelmesek, hogy nagyon lelkesen firkál egy papírt, majd közölte, hogy levelet írt a Jézus bácsinak. Kérdeztem, hogy mit írt a papírra?

A levélen ez állt:

„Kedves Jézus bácsi, kérlek gyere és hozzál ide legót!” 🙂

Péntek reggel lábedzésem volt, és ennek a szuper combformáló gyakorlatnak köszönhetően még ma reggel is alig tudok menni, pedig össze kell szedjem magam, mert ma egy egész napos edzői továbbképzésen veszek részt, aminek a legnagyobb részét az aktív kardió edzés fogja kitenni.

Vegyél a nyakadba egy ki rudat (kezdésnek egy seprűnyél is megteszi) és térdelj rá egy step padra (térdfájósoknak ez a gyakorlat nem ajánlott). Engedd magad hátra addig, hogy a popsid éppen ne tedd le a sarkadra, majd emelkedj vissza kiinduló helyzetbe. A gyakorlat végrehajtása során végig maradjon egyenes a törzsed. Próbáld meg minél koncentráltabban végezni a gyakorlatot.

Én a kis rúddal a nyakamban 4×10 ismétlést végeztem belőle a többi lábformáló gyakorlatom közé beépítve.

Ezután az edzés után a szombat reggeli csoportos Fat control órám nem volt túl komfortos számomra, de a Ruticelit krém sokat segített az extra nagy izomláz enyhítésében. 

Óra után haza, majd elintéztük a heti nagy bevásárlást és néhány olyan dolgot, amire a héten a meló mellett már nem jutott idő. Délután a fiúknak uzsonnára fitt kókuszos zabpalacsintát sütöttem pirított dióval és vörös áfonyával megszórva, amiből én nem ettem, mert igyekszem két számjegy mellett megtartani a napi szénhidrátbevitelem.

A hagyományos palacsinta tésztát fehér liszt helyett zabliszttel, fehér cukor helyett egy icipici kókuszvirág cukorral készítettem és kókuszreszelékkel valamint darált dióval gazdagítottam. Tetejét aszalt vörös áfonyával és pirított dióval szórtam meg. 

Fitt menü FittAnyu ajánlásával az Avokádó Ételmanufaktúránál!

Mindazok számára, akik súlyt szeretnének veszíteni vagy megtartani, sportolnak, egészséges és tudatos táplálkozásra törekednek 

Katt. a képre: Nézd meg a heti étlapot és rendelj!

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet és edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?