Elakadtam a fogyásban..

2014.10.16 13:40

 

Virtuálisan minden anyukának megveregetem a vállát, annak meg különösen, aki dolgozik család mellett.

Gyerekként teljesen természetes volt számomra, hogy anyukám mindig a rendelkezésünkre áll, mindent elintéz, megcsinál, van tiszta ruha, van meleg vacsora, sosem beteg és fáradt, időben oda érünk mindenhova, mert ő koordinálja a család életét, és persze mindemellett munkahelyen dolgozik.

Most látom csak igazán, hogy ezt valójában nem olyan egyszerű összehozni, mint ahogy az gyerekként kinézett. :)

 

Délelőtt egy személyi edzés után, megcsináltam én is gyorsan a saját edzésemet.

45 perc súlyzós edzés vállra, majd utána 15 perc futás

 

 

Talán nem lövök nagyon mellé azzal a témával, ha egy kicsit azt boncolgatom, hogy mit tehetünk abban az esetben, ha megáll a fogyásunk. Én ugyan most tömegnövelős, izomépítős időszakban vagyok, de több emailt kaptam ezzel a témával kapcsolatban is.

"Mit tudok tenni, ha diétázok, már fogytam is néhány kg-ot, de most úgy érzem megállt a fogyás. Mit csináljak, hogy le tudjam még adni azt a pár kg-ot?"

Ha ilyen lenne, akkor sem kell kétségbe esni, mert van rá megoldás, ami segíthet újra beindítani a fogyást.

Az egyik ilyen lehetőség a kardió edzés, amit érdemes heti 3x legalább 30 percen keresztül végezni. Egy másik megoldás lehet az étrend szénhidrát tartalmának csökkentése, és fehérje tartalmának megemelése (pl. tízóraira vagy uzsonnára beiktatsz 1 tejsavófehérje turmixot), de van, hogy ilyenkor jelent segítséget a zsírégetők alkalmazása (pl. 1500-2000 mg  L-carnitin fogyasztás edzés előtt) 

Tehát ha stagnál a fogyás, érdemes vagy az edzésen vagy az étrenden változtatni egy kicsit, ezzel új ingert kap a szervezet, amitől újból megindulhatnak lefele a kg-ok.

 

 

 

Írd meg kérdésed, véleményed

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Oszd meg ismerőseiddel