Eszpresszós granola reggelire

2016.09.27 06:33

Vasárnap egy szuper edzői szakmai továbbképzésen vettem részt és  M.A.X training instruktor lettem. 🙂 

Nagyon intenzív 30 perces edzéssekkel, minimális szünetekkel végig nyomtuk a napot, a hasamban azóta is izomláz van, amit persze egy csöppet sem bánok. 🙂

A M.A.X.training egy nagyon intenzív egész test edzés, fókuszban az izom és testformálás, erő és állóképesség, valamint koordinációs fejlesztés, hatékony zsírégető hatással. 

A vasárnapi egész napos edzés után nagyon elfáradtam, így hétfőn reggel kevésbé mondhattam magam fittnek, de egy eszpresszós granolás reggeli után még munka előtt 30 perc hát erősítő edzéssel és 15 perc M.A.X. traininggel kezdtem a napot.

Ha vannak olyan reggelek, amikor legszívesebben intravénásan fogyasztanád a kávét, akkor talán ettől a müzlitől is hamarabb magadhoz térsz, készítsd el Te is!

Eszpresszós granola reggelire

Hozzávalók:

– 150 gr dmBio aprószemű zabpehely

– 50 gr teljes kiőrlésű tönkölybúzapehely

– 3 tk. caffé latte BioTechUSA Iso whey zero fehérjepor vagy instant eszpresszópor

– 35 gr eritrit

– 35 gr dmBio extra szűz olvasztott kókuszzsír

Elkészítés:

Egy kis edényben keverd össze az olvasztott kókuszzsírt az eritrittel és a caffé latte fehérjeporral vagy instant eszpersszóporral, adj hozzá kb. 2-3 ek. vizet és alacsony hőfokon lassan melegítsd fel, amíg az eritrit feloldódik és a keverék felforrósodik. (nem kell sokáig forralni, nehogy a kávé megkeseredjen a forralás alatt) A forró keveréket öntsd rá a zabpehely és tönkölybúzapehely keverékére, forgasd át alaposan, majd terítsd szét egy sütőpapírral kibélelt tepsiben. A sütőt melegítsd elő 175 fokra és süsd a kávés zabpehely keveréket kb. 12-15 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz. 

Ha megsült, hagyd kihűlni, a müzli csak ezután lesz szilárd és ropogós. 

Ha nem fogyasztod azonnal, akkor csomagold el légmentesen üvegbe vagy műanyagdobozba és pár héten belül fogyaszd el. 🙂

Fitt menü FittAnyu ajálásával az Avokádó Ételmanufaktúránál!

A fitt menüsor ételeit ajánljuk mindazoknak, akik az egészséges és tudatos táplálkozásra törekednek, sportolnak, súlyt szeretnének veszíteni, vagy megtartani. Az ételsorok a minőségi és kiegyensúlyozott tápanyag bevitelre épülnek, és változatosak.
Szállítunk egész napos menüt, vagy külön csak ebédet, vagy reggelit-ebédet, vagy ebédet-vacsorát is.
A heti étlapot nézd meg a képre kattintva és rendelj:

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, és edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?