Fitnesz eper fagyi recept FittAnyutól

2016.06.12 17:41

Ahogy egy hete, most vasárnap is a délelőttünket az Etyeki Állatvédő Egyesületnél töltöttük. A menhely egyik szuper kezdeményezése a vasárnap délelőtti kutyasétáltatás, mi a családdal Bence kutyust vittük sétálni a tó körül, akit végül átkereszteltünk Zsömlére. 🙂

Jó volt látni, hogy nemcsak a faluból, hanem szomszédos településről is érkeznek családok kutyát sétáltatni.

A délelőtti kutyázás után közösen vasárnapi ebéd főzőcskézés következett, mindenki kivette a részét a konyhai munkából, majd délutáni lazulás a kertben focizással, motorozással egybekötve. 

Én azért még összedobtam egy kis fitnesz eper fagyit nassolásnak, megünnepelve a diétám részeredményét 🙂 Bár az elmúlt 4 hét diétája nem volt 100%-os, ennek ellenére a testzsírszázalékom csökken, az izomszázalékom növekszik. A sajtokat és olajos magvakat hol sikerül kiiktatnom az étrendből, hol nem, és minden héten szerepel az étlapon fitt édesség is. 🙂 a diéta fő irányvonalát, még így off szezonban is azért igyekeztem tartani.

Fitnesz eper fagyi receptért kattints a képre:

Próbáld ki ezt az egyszerűen elkészíthető fitt és egészséges, diétába beilleszthető eper fagyi receptet, ha valami könnyű hűsítő édességre vágysz.

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet és edzéstervet?

Segítek Neked, részletekért kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?