Fitt krémleves a hideg téli napokra

2015.11.27 18:13

A héten túl vagyok 4 súlyzós+ 20 kardió és 1x 30 perc kardió edzésen. 

És a hétvégén sincs megállás, szombat reggel Fat control edzés a Viaduktban, vasárnap déután pedig irány Győr.

Óriási! A kis manóm 2 éves és saját magával bújócskázik. Nekidől a falnak, eltakarja a szemét, szabályosan elszámol 4-ig, majd kiabál egyet, hogy „indulok”, körbefut a lakásba, majd vissza a falhoz és kezdi előlről. 😀 Ez volt a tegnap esti program. 

Úgy látszik ez a hét a fitt ételek hete. Az előző bejegyzésben egy fitt desszert, most pedig egy fitt leves receptet hoztam. 😀

Az elmúlt napokban túl vagyok jó pár táplálkozási program megírásán. Több ember kiemelt kérése volt, hogy szerepeljen leves az étrendben. Én személy szerint egyáltalán nem vagyok leveses, de a héten összeszedtem néhány  -a diétás étrendbe is beillő- fitt leves receptet, és annyit foglalkoztam vele, hogy rendesen megéheztem egy finom krémlevesre. Így ma este elkészítettem Mautner Zsófi receptje alapján egy karalábé krémlevest, amihez zsírszegény sajtból csináltam ropogós sajt chipset. 

A karalábé alacsony energiatartalma miatt maximálisan beilleszthető egy diétás étrendbe, így ez a leves kiváló választás lehet a hideg téli napokon vacsorára is. 

Receptért kattints a képre:

Az egészséged legyen minden nap fontos!

Ha segítségre van szükséged egy tudatosabb táplálkozás kialakításához és a rendszeres beiktatásához a mindennapokba, akkor gyere és csatlakozz a december 7-én induló Hozd magad formába 6 hét alatt online programhoz, vagy add ajándékba és kérd a névre szóló ajándékutalványt a programhoz!

Vélemény, hozzászólás?