Fitt mézeskalács recept

2015.11.16 14:50

Múlt hétvégén Szentendrén a gyerkőccel lovat, bocit, szamarat, pipiket, kecskét néztünk, ezen a hétvégén pedig a Vajdahunyad váránál libákat. Minden hétvégre jut valami állatos program. 🙂

A múlt hét nem sikerült valami fényesre edzés szempontjából, ma viszont már kipipálhatok magamnak egy súlyzós edzést 20 perc intervall kardióval a végén.

Tegnap délután megsütöttem a fitt mézeskalácsot, amiből a gyerkőc megint nem hagyott sokat. Készítettem egy adag fehérjeporos verziót magamnak és egy adag fehérjepor nélküli verziót a kis makimnak.

Ahogy ígértem: recepért kattints a képre:

 

Lassan előszedhetem a tarsolyból a fitt szaloncukor és beigli recepteket is, hiszen Pesten már a karácsonyi vásár is megnyitotta kapuit. Kettőt pislogunk és itt van újra karácsony.

Az ünnepek a finom ízek és pihenés mellett nem kell, hogy feltétlen plusz kilókat is jelentsenek. Cserélj le néhány alapanyagot a hagyományos receptekben és máris sokat tettél az egészségedért és a vonalaidért. Nem beszélve arról, hogy kevésbé lesz túlterhelve az emésztőrendszered, ezáltal sokkal jobb lesz a közérzeted és az alakformálást sem kell januárban a nulláról kezdened. 

A mai és holnapi napom igen húzós volt és lesz, így nem volt időm nagy ebédet készíteni, édesburgonyát pirítottam, tonhal és saláta volt mellé.

Egyéni táplálkozási és mozgásprogramért, gyakorlati tanácsokért

 kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?