Elindult FittAnyu rovata a Diéta&Fitnesz újságban

2014.09.26 12:27

 

Tegnap annak ellenére, hogy nem volt edzésem, nagyon elfáradtam. Az átmenő frontok, a gyerekem első próbálkozásai az akaraterejének érvényesítésére,  igazi kihívás elé állítottak, aminek hatására estére úgy éreztem magam, mint akit tarkón vertek egy jóóóóó nagy péklapáttal.

Délután ezért megjutalmaztam magam,  -hogy anyukaként hősiesen állom az újabbnál-újabb megpróbáltatásokat, és azért is, mert nagyon kellett az édesség a lelkemnek-  :)  2 db zabpelyhes keksszel, amit vásárlásnál egy útba eső Lipóti Pékségben vettem.

Teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült fruktózzal édesítve, finom volt, és jót tett a lelkemnek is, energiát nyertem belőle a nap hátra levő részére. :)

 

Azt hiszem értelmét nyerte számomra az a mondat, amit Epres Panni anyukaként  mond egy reklámban: "édesanyaként keményebb vagy minden vizilabda csapatnál!" Mondhat bárki bármit, ez a mondat tök igaz!

 

Ma jelent meg a Diéta&Fitnesz magazin októberi száma, aminek nagyon megörültem :)

Elindult benne a FittAnyu megmondja rovat:

itt havi rendszerességgel kérdezhetnek tőlem az anyukák táplálkozás, mozgás, és lélek témában.

 

:)

 

Hétvégre tervben van 2 edzés is (kar (integető háj ellen) és popsi formálás, aminek a gyakorlatai a blogban elérhetőek lesznek) valamint újabb diétás finomságok készítése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Írd meg kérdésed, véleményed

Dátum: 2014.12.10

Feladó: Nike Air Max 2003 Women Clearance

Tárgy: eklwzz@gmail.com

Dátum: 2014.12.08

Feladó: livestrong nike free run,nike free run women sale $ 210 $ 45

Tárgy: fwausgbkdf@gmail.com

Új hozzászólás hozzáadása

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel