Fokozd az anyagcseréd természetesen

2015.11.10 17:07

Tegnap az egész napos meló után a lányokkal csajos estét tartottunk. Jól esett 2 órát lazulni és az élet leghülyébb és legfontosabb dolgairól beszélni. Sajnos nem tudtam túl sokáig maradni, mert éjszakába nyúló online munka várt még rám. Hajnal 1-ig dolgoztam, majd reggel 6-kor újra munkával kezdtem a napot. Az 5  óra alvás most kevésnek bizonyult, így  kissé antiszociális módjára éltem meg a mai napot. 

20 perces nyugalom a nap folyamán, egy capuccino a városban a férjemmel, majd irány tovább dolgozni. 

A vasárnapi ingyenes edzés a Fitness 5 and Gym-ben szuperül sikerült, ismét teltházas volt az óra és most extra kihívás feladatokkal is készültem a lányoknak, fiúknak, amiért extra ajándékok is (BioTech USA vitaminok) gazdára találtak.

A mai napomat a férjemmel töltött kávézás mellett Orosz Edit bejegyzése tette igazán boldoggá. <3 Rengeteg energiát kaptam ezektől a soroktól, szívből örülök és köszönöm!

„Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem, mert vasárnap voltam olyan szerencsés, hogy eljutottam Judit budapesti edzésére, és ezzel kapcsolatban szeretnék veletek egy kis élménybeszámolót megosztani.
Elég régóta edzek, de bevallom elfáradtam, és már aznap estére izomláz volt a vádlimban, combomban, popsimban, tegnapra a vádli tetőzött. smile hangulatjel
Nagyon jól összeállított gyakorlatsorral készült Judit, rólam szó szerint ömlött a víz, de a gerincproblémáim ellenére sem kellett helyettesítő gyakorlatokat végeznem, talán egy ugrást cseréltem le.
Jelentős szerepet kapott a step pad használata, illetve különböző erősítő feladatokból összeállított köredzést végeztünk, súlyzóval, saját testsúllyal. 
Aminek nagyon örültem, hogy kitérünk a mély hátizom edzésre is, mert hiába a sok edzés, ha a tartóizmok nem elég erősek.
Számomra ez az edzés megerősített abban, amit én is egy ideje alkalmazok az edzéseimben, hogy kell a súlyzó, saját testsúly, és a kardió jellegű gyakorlat ahhoz, hogy a test megfelelő ingert kapjon, és ezáltal jobban formálódjon.
Remélem lesz még lehetőségem a közös edzésre. Köszönöm, hogy ott lehettem. „s”mile hangulatjel”

A vasárnapi FittAnyus edzés után egy igazán finom, egészséges, alakbarát és gyors ebédet készítettem. 

Pirított kókuszos pulykamell mazsolás-zelleres lencsesalátával.

A lencsesalátára almaecetet használtam az öntet elkészítéséhez. 

Az almaecetet már az ókorban is csodaszerként tartották számon, számos jótékony hatása miatt. 

Nekünk azért passzol remekül a diétába, mert javítja az anyagcserét, serkenti az emésztést, gyorsítja a zsiradékok lebontását ezzel elősegíti a fogyást. 

Ha lassú az anyagcseréd és szeretnéd egy kicsit gyorsabbá tenni a fogyásod, akkor keverj el naponta 2×1 ek. almaecetet 2-2 dl vízben és idd meg. Ezzel nemcsak az emésztési folyamatokat segítheted, de kevésbé leszel fáradékony, fokozódik a szellemi teljesítő képesség, csökkenhet a magas vérnyomás, javul a vérkeringés és ellenállóbbá válik a szervezet, ami így a tél beköszöntével jól jön a betegségek elleni védelemben. 

A ingyenes edzés FittAnyuval roadshow következő állomása Győr!

Várlak Győrben egy intenzív alakformáló edzésre!

Részletekért kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?