Gluténmentes, fitness mini kakaóscsiga FittAnyutól

2015.09.07 06:00

 

Jesszus... fél 5 óta fent vagyok. Nem tudtam aludni, így úgy döntöttem, a reggeli proteines kávém mellett -míg a család alszik- megírom a bejegyzést.

Megígértem mára a gluténmentes, fitness mini kakaóscsiga receptjét.

Íme :)

Receptért kattints a képre:

 

A tegnapi nap időjárása reggel nem volt túl barátságos, így az ingyenes FittAnyu edzést a Feneketlen-tónál egy héttel későbbre, azaz szeptember 13-ára (most vasárnapra) halasztottuk. Bár délelőttre imitt-amott kisütött a nap, de nálunk egész nap brutál szél és hideg  volt, amiben egyáltalán nem lett volna kellemes edzeni. A szabadtéri edzések időjárása kiszámíthatatlan, sokszor óráról órára, vagy akár percről percre változik, nehéz eltalálni az ideális időpontot egy csoportos szabadtéri edzéshez, főleg úgy, hogy amíg az egyik kerületben süt  a nap, a másikban borús az idő, a harmadikban meg esik az eső.

Na de remélem most vasárnap sokkal több szerencsénk lesz az időjárással! :)

 

Mivel ténylegesen beköszöntött az ősz, mától én is újra a teremben edzek nagyobb részt. Heti edzésterv szeptemberre 4 súlyzós+ 20 perc kardió edzés/hét és hétvégén ha engedi az időjárás, akkor 2 szabadtéri futás. A kaja mától szintén módosul, heti szintű szénhidrát ingáztatás lesz a táplálkozási programomban.

Most pedig megyek megfőzöm a napi kajámat, bedobozolom, közben vasalok még egy kicsit mielőtt indul a nap, aztán készítem a családot és irány a bölcsi és a munka.

 

Jelentkezz most a workshopra kedvezményes áron!

Itt megteheted, katt. a képre!

Írd meg kérdésed, véleményed

Dátum: 2015.09.07

Feladó: Judit

Tárgy: Napirend

Szia tudom maximalista kérdés, de van valahol leírva a napirended? Hánykor kelsz mikor fekszel és hova teszed be a főzést, takarítást, edzést munkát?
Nekem 4 gyerkőcöm van és dolgozom 3 helyen, 1 nappal 6 óra, kettő 2-2 óra éjszaka.Főzés minden nap kell, mert egyéni étrenden vannak ketten a 4-ből.Nagyon szeretném valahova az edzéseket betenni.Tudsz esetleg segíteni?
Köszönettel: Judit

Új hozzászólás hozzáadása

Oszd meg ismerőseiddel