Így fogyott le Kitti közel 10 kg-ot, éhezés nélkül

2018.10.01 14:11

Így fogyott le Kitti közel 10 kg-ot, éhezés nélkül.

Kíváncsi vagy rá, hogyan csinálta? Olvass tovább

Még ez a hétvége sem telt teljesen munka nélkül, de már kicsit lazább volt az előző hetekhez képest, többet aludtam és sokat játszottunk Zétivel. Vasárnap például a rugós foci volt a nyerő játék, ez ment szinte egész nap.

A munka, háziasszonyi teendők és a játék mellett azért megint több fitt finomság is készült a konyhában. Például a szombati menünk ez a fekete szezámmagos répaleves és kurkumás spenótos-paradicsomos zabpalacsinta volt.

.

Receptek a 30 napos online életmód programban. 

A vasárnap esti FEM3 Élet-Forma magazin fitt főzős perceiben pedig ezúttal egy olyan ízletes, egészséges tészta ételt készítettem, ami akár a diétás étrendbe is beilleszthető. 🙂

Az októberi edzéstervemet már jelentősen megváltoztattam a nyárihoz képest. Mivel kora reggelente hideg van és sötét, így teljesen visszakerültek az edzéseim az edzőterembe. Hetente 4 erősítő-kardió kombináció és 1 teljes kardió edzés a célkitűzés októberre.

Kittivel is nagyon jól  haladunk a kitűzött céljai felé a személyi edzéseken. 🙂

Január óta jár hozzám az Sxl Fitnessben. Kezdetben heti 2x edzettünk közösen, amíg kialakítottuk neki a pontos irányvonalat mind a mozgásban és mind a táplálkozásban, az utóbbi időben pedig heti 1x egyedül csinálja a megbeszélt gyakorlatokat, 1x közösen edzünk, 1-2 alkalommal pedig futni jár.

Nagyon büszke vagyok rá, januárban ugyanis határozott célokkal érkezett hozzám és azóta is kifogások nélkül kitartóan dolgozik. Közel 10 kg-ot adott le a súlyából, rengeteget formálódott és feszesedett és mindezt úgy, hogy nem éhezik.

Az étrendjében elsősorban az alapanyagokat cseréltük le, a cukrot teljesen kiiktattuk, a fehér lisztet zabliszt és teljes kiőrlésű liszt keverékével váltottuk ki, több zöldséges ételt fogyaszt, és odafigyel a megfelelő mennyiségű víz ivásra, a mindennapjaiba pedig az ülő munka mellé bevezettük a rendszeres mozgást. Azóta már nemcsak az edzőterembe jár le edzeni, de megszerette a futást is és szeptemberben elindult egy utcai futóversenyen, amit nagyon jó eredménnyel zárt.

A szélsőséges fogyókúrákkal ellentétben Kitti az étrendjében nem mellőzi a szénhidrátokat, de odafigyel arra, hogy melyik szénhidrát típust választja és mindezt mikor eszi meg a nap folyamán. Több okból sem javasoltam neki ennek a fontos tápanyagnak a kiiktatását. Egyrészt azért, mert képtelenség életvitelszerűen tartani egy szénhidrátmentes vagy nagyon alacsony szénhidrát tartalmú diétát, másrészt nem érnénk el vele mást, csak annyit, hogy lelassítjuk az anyagcseréjét és rövid időn belül tartalékolni fog a szervezete és jelentkezik a jojó effektus.

A mindennapokban a 80-20%-os arányra törekszik az étrendben, 80% tiszta táplálkozás és természetesen a 20% lazulásba pedig időnként belefér 1-1 pizza szelet, vagy hagyományosnak mondható sütemény. 🙂

Az őszi-téli időszakra pedig új izgalmas célokat tűztünk ki Kitti életmódjában, így ennek megfelelően állítjuk össze a táplálkozását és edzéseit.

Ha te is szeretnél egészségesebb életmódot kialakítani,

vagy leadni a felesleges kilókat, csatlakozz a 30 napos online életmód programhoz:

Katt. a képre a részletekért.

Vélemény, hozzászólás?