Mit csinálj, hogy kerek, feszes popsid legyen?

2014.11.07 14:53


Délelőtt a személyi edzések után megcsináltam a héten a 2. lábnapomat. Most nem ment könnyen az edzés, szenvedtem, 1-1 pillanatnál már úgy éreztem feladom, és nem csinálom meg a következő sorozatot. Azonban januárig a célkitűzésem az alakformálásban a popsikerekítés, ezért aztán újból és újból erőt vettem magamon, és becsülettel megcsináltam, ami fel volt írva.

Hogyan tudom elérni, hogy a popsim kerekedjen a tavaszi versenyszezonig, és ne legyen narancsbőrös?

Az edzés és a táplálkozás az a pont, ahol a kerek, cellulitisz mentes popsi kialakításának folyamata elkezdődik. A minőségi ételek és sok-sok víz fogyasztása, a megfelelő edzésprogrammal nélkülözhetetlen a formás, feszes, narancsbőr mentes popsihoz.

A cellulitisz egyszerû zsírsejt, víz és felgyülemlett toxinok a bõrszövet alatt, amitõl 'göröngyös' lesz a terület. A fehér lisztes termékek, finomított cukor, túlzott alkoholfogyasztás és kávé, a tartósítószerek és a telített zsírok elkerülése jó kezdet. Akár zsírt akarsz leadni, izmot építeni, vagy megszabadulni a narancsbõrtõl, az edzéseidnek pontosan célzottnak kell lenniük.

Én a kerekebb, narancsbőr nélküli popsiért heti 2x lábazok. Guggolásokat, kitöréseket, padra lépéseket, lábtolásokat végzek, az edzés végén végzett kardió mozgás pedig segít abban, hogy feszesebb legyen a popsim, és a combom.

Súlyzós edzéssel egy csomó mindent el lehet érni: fogyást, feszesítést, izomépítést, formálódást, attól függ, mi a cél. Ne félj attól, hogy "kigyúrt" leszel, ha megfelelő módon edzel és eszel, ez nem történhet meg, a formálódás, feszesedés viszont igen.

Ha nem vagy biztos benne, hogy mit kell tenned, akkor keress meg egy megfelelő referenciákkal rendelkező edzőt, aki segít elindítani az 'úton'.


Írd meg kérdésed, véleményed

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Oszd meg ismerőseiddel