Szőlőmagolaj külsőleg-belsőleg

2015.06.20 06:02


A leszedett meggyből a nagypapa bort készít, amiben tegnap a gyerkőc ismét lelkesen segített.

A kis maki élete első meggyborát készíti és még nincs 2 éves :)

Ma délelőtt 9-kor kezdődik a táplálkozás-életmódtanácsadó továbbképzésem, így tegnap délután haza kellett jönnünk a nagymamiéktól.

Amikor megálltunk itthon a ház előtt, a kis Törperős nem akart kiszállni a kocsiból, közölte, hogy menjünk vissza papához. Nagyon jól érezte magát és rengeteg új élménnyel gazdagodott, folyt. köv. júliusban.

Legutóbb amikor otthon voltunk a szüleimnél, anyukámtól kaptam egy üveg szőlőmagolajat

Ők az oliva mellett ezt is használják salátára, javasolta, hogy próbáljam ki, mert számos jótékony hatása van a szervezetre. Azóta én is gyakran használom a salátámra,  1 evőkanállal szoktam rátenni.

Belsőleg használva megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal csökkentve a trombózisveszélyt. Megelőzheti a szívbetegségek kialakulását azáltal, hogy hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, csökkenti a "rossz" és növeli a "jó" koleszterin szintet a vérben.

 Erősen antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen és lassítja az öregedési folyamatokat. Férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti.  

Külsőleg még a kozmetikusomtól hallottam, hogy nagyon jó természetes ránctalanító, ugyanis képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a pettyhüdt bőr állapotát javítani. Heti 1-2 alkalommal arcra és dekoltázsra használjuk, majd 20 perc múlva mossuk le.


Írd meg kérdésed, véleményed

Dátum: 2019.03.06

Feladó: Puj Dániel

Tárgy: Üzenet

A spárból veszem az olitalia 0.5 literes szőlőmag olajat.Ez hidegen sajtolt?Sütéshez főzéshez spar mogyoró olajat használok.Jó-e ez az olaj?E-mail címem:pujdani73@gmail.com.Köszönöm.

Dátum: 2018.10.27

Feladó: balogh kálmánné

Tárgy: olitalia szőlőmagolaj

szeretném megkérdezni, ez hidegen sajtolt-e, és gyógyhatásu-e?

kérem tisztelettel, email cimemre válaszoljanak.
előre is köszönöm.

balogh.kalmanne48@gmail.com

Új hozzászólás hozzáadása

Oszd meg ismerőseiddel