Tökéletes fitt ebéd munkahelyre vagy utazáshoz

2016.04.25 15:42

A múlt hetet 6 edzéssel és egy lazulós nappal zártam. A lazulós vasárnap családlátogatásban, kevés bográcsos, szabadtűzön készült pörköltben és fitt pirított kókuszos-csokis muffinban merült ki. 🙂

Fitt pirított kókuszos-csokis muffin receptért kattints a képre:

Ma reggel munka előtt egy intenzív felsőtest edzéssel kezdtem a napot, amit 10 perc futás követett, sajnos több kardióra ma nem volt időm, örülök, hogy ez a 10 perc is belefért. Az elmúlt időszakban a napjaim szinte minden perce pontosan be van táblázva, az étkezések is az edzőteremben dobozból történnek.

A hatékony fogyás, formálódás alappillére

Nagyon sok embernél a diétás étkezés azon csúszik el, hogy az étkezéseket a véletlenre bízza. Lehet, hogy Te is kerültél már ilyen helyzetbe, hogy reggel elindultál otthonról és nem vittél magaddal semmilyen diétába illő kaját, napközben pedig ahol megéheztél éppen nem volt megfelelő fitt étel alternatíva és ezzel már be is csúszott egy nem tervezett szénhidrátban és zsírban dús étkezés, amivel keresztbe is húztad az aznapi diétádat. Az ilyen véletlen étkezéseknek köszönhetően pedig könnyedén megállhat vagy be sem indulhat a fogyás. 

 Mivel alakunk 70%-ban a táplálkozáson múlik, jó ha legalább fejben megtervezzük, hogy a nap folyamán melyik étkezésre mit fogunk enni. Legjobb ha előző nap este vagy aznap reggel mi készítjük el otthon és dobozoljuk.

Erre egy tökéletes alternatíva a gyorsan elkészíthető fitt házi tortilla avokádós-csirkés töltelékkel. 

Receptért kattints a képre:

Ebben az ételben minden benne van, amit egy fitt és egészséges étkezésnek tartalmaznia kell: minőségi fehérje (csirkemell), kevés minőségi szénhidrát (teljes kiőrlésű rozslisztből készült tortilla lap) és minőségi zsír (avokádó)

Gyorsan elkészíthető, könnyedén dobozolható és magaddal vihető teljes értékű étkezés a nap folyamán. Próbáld ki Te is ezt a receptet!

Neked van már Fitten-pozitívan hímzett törölköződ? 🙂

A törölköző mellé most ajándékba kapsz egy BioTechUSA shakert is!
Kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?